De Bibliotheek : Favorieten
Favorieten
Favorieten biedt een snelle manier om de inhoud van uw voorkeur te markeren en zoeken, zoals uw favoriete effecten, overgangen en titels.
* Inhoud als Favoriet markeren
1 Klik op een categorie in het deelvenster Navigatie van de bibliotheek.
2 Klik in de browser van de bibliotheek op een thumbnail en kies Aan Favorieten toevoegen.
De opdracht wordt alleen weergegeven als de categorie ondersteuning biedt voor favorieten.
Inhoud die als Favoriet is gemarkeerd, wordt boven in de bibliotheek weergegeven in een map Favorieten (wanneer de inhoud op map wordt ingedeeld). Elk type inhoud heeft een eigen map Favorieten die toegankelijk is via de bijbehorende categorie in het navigatiepaneel.

Favorieten in de bibliotheek