De Bibliotheek
De bibliotheek is een gereedschap voor het catalogiseren en beheren van alle bestandsgebaseerde bronnen die u tijdens de authoring kunt gebruiken. Het wordt als deelvenster weergegeven en is toegankelijk via het tabblad Bewerken. Het doel van de bibliotheek is dat u de videosegmenten, foto’s, sound bites, overgangseffecten, titels en andere ‘onderdelen’ (zoals ze vaak worden genoemd) voor uw films zo snel en eenvoudig mogelijk kunt kiezen en gebruiken.
De bibliotheek bestaat uit navigatieknoppen voor het doorzoeken van de mediaonderdelen (pictogrammen langs de linkerrand) en een browser voor het bekijken en selecteren van onderdelen (rechts).
Dit gedeelte bevat de volgende onderwerpen:
Tags