Voordat u begint : Help en knopinfo
Help en knopinfo
Help is direct beschikbaar terwijl u in Pinnacle studio werkt via het Help-menu.
* Help
Via het Help-menu hebt u toegang tot een groot aantal leermiddelen. Klik op de knop Help > Gebruikershandleiding om de pagina Studiecentrum te openen met koppelingen naar studielessen op video, de PDF met de gebruikershandleiding voor Pinnacle Studio 23 en andere community- en ondersteuningskoppelingen.
U vindt de knop Help onder de menubalk.
* Studielessen op video
U hebt toegang tot studielessen op video via de pagina Studiecentrum (Help > Handleiding) of u kunt rechtstreeks naar de volgende websites gaan:
StudioBacklot.tvhttps://www.studiobacklot.tv/studio23
Nieuwe gebruikers van StudioBacklot.tv profiteren van een 10 dagen geldig, onbeperkt toegangsbewijs tot StudioBacklot.tv, met geheel nieuwe Pinnacle Studio 23-content, grote hoeveelheden ander trainingsmateriaal en een van royalty's gevrijwaarde bibliotheekcollectie. (De training is in het Engels en Frans beschikbaar.)
* Knopinfo
Om erachter te komen wat een knop in Studio doet, plaatst u uw muisaanwijzer eroverheen. Er verschijnt een 'knopinfo' met uitleg over de functie.