Voordat u begint
Hartelijk dank dat u Pinnacle Studio™23 hebt gekocht. We hopen dat u plezier hebt in het gebruik van de software. Als u Pinnacle Studio nog niet eerder hebt gebruikt, raden we u aan de handleiding paraat te houden ter referentie, zelfs als u deze niet helemaal doorleest.

NB: Niet alle functies die worden beschreven in de gebruikershandleiding zijn beschikbaar in alle versies van Pinnacle Studio. Ga voor meer informatie naar www.pinnaclesys.com en raadpleeg de tabel Vergelijken.