De Importer : Importeren van DVD of Blu-ray-schijf
Importeren van DVD of Blu-ray-schijf
De Importer kan video- en audiogegevens importeren van DVD's en BD's (Blu-ray-schijven).
NB: Blu-ray-productie wordt standaard niet meegeleverd. U kunt deze functie toevoegen door Help > Blu-ray kopen te kiezen. Voer de stappen uit om de aankoop te voltooien. Als u Blu-ray-productie al heeft gekocht, maar het opnieuw moet activeren, raadpleegt u Aankoop herstellen.
* Van een schijf importeren
1 Klik op het tabblad Importeren op DVD.
2 Plaats de bronschijf in het station en selecteer deze in het vervolgkeuzemenu Bron boven het voorbeeldgebied.
Als u meerdere optische stations hebt, kies het correcte apparaat dan in de lijst.

NB: Media met kopieerbeveiliging kan niet worden geïmporteerd.
3 Controleer vóór de opname of de bestemmingsmap en de bestandsnaam naar wens zijn ingesteld (zie Importbronnen).
Opmerking: Omdat er bij het importeren van optische schijven sprake kan zijn van grote bestanden, is het selecteren van de correcte importdirectory belangrijk. Controleer of de geselecteerde opslaglocatie over voldoende vrije ruimte beschikt (zie Importbronnen).