Configuratie : Legacy Options
Legacy Options
De pagina Oude opties bevat instellingen voor geanalyseerde mappen en voor de Oude authoring modus.
* Geanalyseerde mappen
Geanalyseerde mappen zijn mappen op de harde schijf of een ander opslagmedium die door Pinnacle Studio worden “geanalyseerd”. Wanneer de inhoud van een geanalyseerde map verandert, wordt de bibliotheek automatisch bijgewerkt.
Wanneer u geanalyseerde mappen gebruikt, wordt een tak Bibliotheekmedia toegevoegd aan de onderdelenstructuur in de bibliotheek. U ziet ook een tak Bibliotheekmedia als Pinnacle Studio een bibliotheek van een eerdere versie van Pinnacle Studio vaststelt (u moet geanalyseerde mappen inschakelen als u wilt doorgaan met het vullen van deze tak met onderdelen).
U kunt zoveel geanalyseerde mappen maken als u wilt en deze optioneel instellen om alleen op één mediatype te worden gecontroleerd (video, afbeelding of audio), in plaats van alle drie, de standaardinstelling.
U stelt een map op uw systeem als geanalyseerde map in door op de knop Inschakelen en vervolgens op de knop Map toevoegen onder de lijst met geanalyseerde mappen te klikken en naar de map te bladeren die u wilt toevoegen. U annuleert het analyseren van een map door de map in de lijst te selecteren en op de knop Map verwijderen te klikken.
Klik op de knop Toepassen om de inhoud van de bibliotheek bij te laten werken en deze synchroon te laten lopen met de wijzigingen voor geanalyseerde mappen.
* Erfgoed auteur modus
U kunt het tabblad Authoring van oudere versies van Pinnacle Studio in- of uitschakelen. Op het tabblad Authoring vindt u opties voor schijfproductie en krijgt u toegang tot de bibliotheekinhoud voor Schijfmenu's. Klik op de knop Inschakelen om het tabblad Authoring te herstellen in de toepassing.