Configuratie
Het centrale configuratievenster van Pinnacle Studio wordt het controlepaneel genoemd.
Selecteer om te beginnen in het hoofdmenu van Pinnacle Studio de optie Instellingen > Controlepaneel. Wanneer het Controlepaneel wordt geopend, kiest u een pagina uit de directory aan de linkerkant van het venster.
Het Controlepaneel van Pinnacle Studio is het centrale configuratiescherm van de toepassing.
De pagina's met controlepaneelinstellingen worden hieronder een voor een beschreven.