De Bibliotheek : De Navigator
De Navigator
Alle onderdelen in de bibliotheek zijn georganiseerd in een onderdelenstructuur met een mapstijl die veel wegheeft van hulpmiddelen voor bestandsbeheer zoals Windows Verkenner. Als u een locatie selecteert in de Navigator, verschijnt de mapnaam op het opschrift van de actieve locatietab, en de inhoud wordt weergegeven in de aangrenzende browser.

In het deelvenster Bibliotheek wordt de lijst met categorieën geopend in een boomstructuur wanneer u de navigatiebalk (links) met de cursor aanwijst.