Liite A: Vianmääritys
Ennen kuin aloitat vianmäärityksen, tarkista laitteistosi ja ohjelmiesi asennukset. Näet järjestelmävaatimukset katsomalla Järjestelmävaatimukset.
Päivitä ohjelmistosi: Suosittelemme Windowsin uusimpien käyttöjärjestelmäpäivitysten asentamista.
Vapaa tila: Varmista, että sinulla on sivutusta varten vähintään 10 Gt tilaa kiintolevyllä, josta järjestelmä käynnistyy.
Tarkista laitteistosi: Varmista, että kaikki asennetut laitteet toimivat normaalisti viimeisimpien ajurien kanssa, ja että Laitehallinta ei ilmoita vikoja laitteistossa (katso alla). Jos joissain laitteissa on vikoja, sinun tulisi korjata ne ennen asennuksen aloittamista.
Hanki uusimmat ajurit: Grafiikkakorteille kannattaa ehdottomasti asentaa uusimmat ajurit. Aina kun Pinnacle Studio käynnistetään, se tarkistaa, että kortit tukevat DirectX:ää.
Laitehallinnan avaaminen: Windowsin Laitehallinnalla (Device Manager), jolla voit määrittää laitteiston asetukset, on tärkeä rooli vianetsinnässä.
Laitehallintaan pääset seuraavasti: napsauta hiiren kakkospainikkeella kohtaa Tietokone ja valitse sitten ponnahdusvalikosta Ominaisuudet. Tämä avaa Järjestelmän ominaisuudet -ikkunan. Laitehallinta-painike on vasemmassa paneelissa.
Varmista, että kaikki asennetut laitteet toimivat normaalisti uusimpien ajurien kanssa ja ettei minkään laitteen kohdalla Laitehallinnassa ole virhetilasta kertovaa keltaista huutomerkkiä. Jos kohtaat ajuriongelman, jota et itse pysty ratkaisemaan, ota yhteys laitteen valmistajaan tai tietokoneesi ostopaikkaan.
Tässä osiossa on seuraavat aiheet: