3D-objektit
Voit lisätä 3D-objekteja (kolmiulotteinen) videoprojekteihin samalla tavalla kuin lisäät 3D-tekstiä.
* 3D-objektin lisääminen
1 Napsauta Pinnacle Studiossa Laadi 3D-otsikko -painiketta aikajanan työkalupalkissa.
3D-otsikkoeditori-ikkuna avautuu.
2 Tee jokin seuraavista toimista:
Avaa Esiasetukset-paneelissa vasemmalla Objektit-osa ja valitse objekti yhdestä seuraavista luokista:
Syvyysvaikutelmaobjektit
Sorviobjektit
Napsauta aikajanalla yhtä seuraavista työkalupalkin painikkeista :
Lisää grafiikka
Lisää sorvi
Lisää geometria
3 Säädä haluamasi asetuksia Asetukset-paneelissa.
Jos haluat suorittaa lisämuokkauksia objektin muotoon, napsauta Muokkaa objektia -painiketta ja käytä näkyviin tulevassa editori-ikkunassa käytettävissä olevia työkaluja muokataksesi objektin muotoa.
4 Muokkaa objektin ominaisuuksia ja liikettä samalla tavalla kuin 3D-tekstiä. Lisätietoja on kohdassa 3D-otsikoiden luonti ja muokkaus.