Ennen kuin aloitat asennuksen
Jotta Pinnacle Studion asennus olisi mahdollisimman vaivaton, suosittelemme muutamia valmistelevia vaiheita.
Aloita varmistamalla, että tietokoneesi järjestelmä vastaa tuotteen vähimmäisvaatimuksia. Huomaa, että joillakin toiminnoilla, kuten AVCHD-koodauksella, on tiukemmat vaatimukset. Lisätietoja on kohdassa Järjestelmävaatimukset.
Varmista seuraavaksi, että Pinnacle Studion sarjanumero on käsillä. Jos sinulla on sovelluksen ladattu kopio, löydät sarjanumerotiedot tilauksen vahvistusviestistä. Voit myös hakea sen asiakastililtäsi. Jos hankit Pinnacle Studion levyllä, sarjanumero on DVD:n taskussa. Suosittelemme, että säilytät sarjanumeron turvallisessa paikassa.
Joissakin järjestelmissä voi olla suositeltavaa ottaa virustentorjuntaohjelma pois päältä ennen Pinnacle Studion asennusta.
Huomaa: Pinnacle Studio voidaan asentaa järjestelmään, jossa on aikaisempi asennus: molemmat versiot voivat olla koneella samanaikaisesti.