Tuonti DVD- tai Blu-ray-levyltä
Tuonti voi tuoda video- ja äänimateriaalia DVD- ja Blu-ray-levyiltä.
Huomaa: Blu-ray-koosto ei ole oletuksena mukana. Voit lisätä sen valitsemalla Ohje > Osta Blu-ray ja suorita ostos loppuun noudattamalla vaiheita. Jos olet jo hankkinut Blu-ray-koosto-ominaisuuden, mutta se pitää aktivoida uudelleen, katso kohtaa Oston palauttaminen ohjauspaneelissa.
* Tuominen levyltä
1 Napsauta Tuo-välilehdellä DVD.
2 Aloita asettamalla levy levyasemaan ja valitsemalla se avattavasta Lähde-valikosta, joka sijaitsee esikatselualueen yläpuolella.
Jos käytössäsi on useampia kuin yksi optinen levyasema, valitse oikea laite listasta.

Huomaa: Kopiosuojattua mediaa ei voida tuoda.
3 Varmista ennen kaappauksen aloittamista, että kohdekansio ja tiedostonimi on määritetty haluamallasi tavalla (katso Tuontilähteet).
Huomaa: Koska optisilta levyiltä tuomiseen voi liittyä suuriakin tiedostoja, oikean tuontihakemiston valitseminen on tärkeää. Varmista erityisesti, että tallennuspaikassa, johon aiot tallentaa, on tarpeeksi tilaa käytettävissä (katso Tuontilähteet).