MyDVD-levyprojektit
Voit julkaista Pinnacle Studio -projektit levylle viemällä ne MyDVD:hen. MyDVD on helppo levyn koostotyökalu, jonka tarjoamien pohjien avulla voit luoda ammattimaisen näköisiä, valikoita ja musiikkia sisältäviä levyprojekteja. Lisätietoja on kohdassa Tallennus MyDVD:hen.
Voit lisätä lukumerkkejä Pinnacle Studiossa niin, että ne tulevat näkyviin MyDVD-projektissa.
* Levyprojektin laatiminen
1 Tee jokin seuraavista toimista:
Aloita uusi levyprojekti valitsemalla Tiedosto > Uusi > Levy.
Jos käytät nykyistä elokuvaprojektia projektin ollessa avoimena aikajanalla, napsauta aikajanan työkalurivin Avaa tekijä -työkalurivi-painiketta
2 Laadi levyprojektisi käyttämällä samoja säätimiä ja tekniikoita kuin elokuvaprojektia laatiessasi.
3 Vie levyprojektisi napsauttamalla Vie MyDVD:hen -painiketta aikajanan työkalurivin alapuolella.
* Lukumerkkien lisääminen levyprojektiin
1 Varmista, että projektisi on avoinna aikajanalla ja että avaa Tekijä-työkalurivi -painike on käytössä.
2 Siirry osoittimen avulla kehykseen, johon haluat lisätä lukumerkin.
3 Napsauta Laadi lukumerkki -painiketta  aikajanalla.
Merkki tulee näkyviin palkkiin aikajanan työkalurivin alapuolelle, aikajanan osoittimen yläpuolelle.
Jos haluat nimetä luvun uudelleen, kirjoita uusi nimi luvun kenttään aikajanan työkalurivissä.
Jos haluat poistaa lukumerkin, siirry merkin kohdalle luvun nimen vieressä olevilla nuolipainikkeilla ja napsauta Poista lukumerkki -painiketta .