Tallennus MyDVD:hen
MyDVD on helppo levyn koostotyökalu, jonka tarjoamien pohjien avulla voit luoda ammattimaisen näköisiä, valikoita ja musiikkia sisältäviä levyprojekteja. Lisätietoja MyDVD:stä on MyDVD-sovelluksen Ohjeessa.
MyDVD avataan automaattisesti, kun viet MyDVD-projektiin. Voit avata MyDVD:n myös napsauttamalla työpöydän Pinnacle MyDVD -pikakuvaketta tai etsimällä Pinnacle MyDVD -ohjelman Käynnistä-näytöstä tai Käynnistä-valikosta.
MyDVD-projektien vientiasetusten käyttämistä varten sinun on valittava Muokkaa-välilehden aikajanalta Vie MyDVD:hen.
MyDVD-projektien vientiasetukset.
* Vienti MyDVD-tiedostoon
1 Kun olet luonut projektisi ja muokannut sitä Muokkaa-välilehden aikajanalla, napsauta avaa Tekijä-työkalurivi -painiketta aikajanan työkalurivillä.
Jos haluat lisätä kappaleita ennen vientiä, käytä aikajanan työkalurivin kappalesäätimiä. Lisätietoja on kohdassa Lukumerkkien lisääminen levyprojektiin.
2 Napsauta Vie MyDVD:hen -painiketta raidan otsikkojen yllä.
Vie-välilehti aktivoidaan.
3 Valitse haluamasi asetukset Vientiasetukset-alueella ja napsauta Aloita vienti.
Projekti renderöidään, ja Pinnacle MyDVD avaa projektitiedostosi.