Tuo-välilehti
Tuonti on valmisteluvaihe. Siihen kuuluu esimerkiksi videon kaappaaminen videokamerasta, valokuvien tuominen digikamerasta ja mediatiedostojen kopioiminen kiintolevyltäsi verkkosijaintiin.
Pinnacle Studion Tuonti-toiminto tarjoaa työkaluja näihin tehtäviin, mukaan lukien Kuvakaappaus-ominaisuuden ruutujen kaappaamiseen videotiedostosta, sekä Pysäytä liike -työkalun videon koostamiseen ruutu kerrallaan. Katso lisätietoja kohdasta Tuoja.
Tiedosto-valikon tuontikomennot: Tuonti-toiminto voidaan avata joko valitsemalla Tuonti tiedostovalikosta tai napsauttamalla Tuonti-välilehteä. Valikko sisältää myös muita tuontiin liittyviä vaihtoehtoja. Kukin vaihtoehdoista avaa Windows-tiedoston valintaikkunan, jossa tiedostot voidaan tuoda kiintolevyltä tai muista paikallisista tallennuspaikoista.
Tuo edelliset Pinnacle Studio -projektit -vaihtoehdolla voit ladata aiemmissa Studio-versioissa luotuja elokuvaprojekteja.
Tuo projekti Studio iPadille -sovelluksesta -vaihtoehdolla voit tuoda projekteja iPadille tarkoitetusta Studion lisäsovelluksesta.

Studio-Tuoja