Tuoja
Pinnacle Studion avulla voit liittää videoprojekteihisi monenlaista mediaa. Kun media on tallennettu koneesi ulkopuolelle – kuten videonauhurille tai digikameran muistitikulle – tulee se siirtää ensin tietokoneesi kovalevylle, jotta sitä voidaan käyttää.
Tiedostopohjaiset aineistot, joita voit käyttää Pinnacle Studiossa – kuten videot, valokuvat ja äänimedia sekä itse Pinnacle Studio -projektit – on tuotava lähteestä, kuten paikalliselta kiintolevyltä, ennen kuin niitä voidaan käyttää.

Tässä osiossa on seuraavat aiheet: