pinnacle-studio|Titels|Informatie over titels
Informatie over titels
U kunt titels op verschillende manieren toevoegen in Pinnacle Studio:
Van voren af aan een eigen titel maken
Een vooraf ingestelde titel toevoegen
Wanneer u een eigen, oorspronkelijke titel maakt, kunt u deze als voorkeuze-instelling opslaan.
Wanneer u een voorkeuzetitel selecteert, voegt u deze meestal aan uw project toe en bewerkt u deze op de gewenste wijze door de titel op de tijdlijn te selecteren en de tekst of andere eigenschappen te wijzigen in het deelvenster Titel.
Opmerking: Als u besluit om een titel direct in de bibliotheek te bewerken, wordt de titel geopend in de modus Correctie. Er wordt een tabblad op de tijdlijn geopend die de titel weergeeft (het huidige project heeft ook een tabblad). We raden u aan om het bewerken van de titel te voltooien, de titel op te slaan (met een nieuwe naam) en het tabblad met de titel op de tijdlijn te sluiten voordat u verdergaat met uw hoofdproject.
Tips voor het zoeken van titels
Net als voor andere items geldt, kunt u voorkeuzetitels zoeken in de bibliotheek. Dit zijn enkele van de trefwoorden die u kunt gebruiken:
overlay: titels met transparante delen, zodat de content van onderliggende sporen zichtbaar is.
volledig scherm: titels hebben geen transparante delen - ze nemen het gehele videoframe in beslag.
Andere trefwoorden om te proberen met titels in de bibliotheek zijn ‘rollen’, ‘kruipen’, ‘naam’ en ‘titel’.