pinnacle-studio|Bijlage A: Probleemoplossing|Compatibiliteit met opnamehardware
Compatibiliteit met opnamehardware
Pinnacle Studio is getest voor en werkt succesvol met een brede reeks video-opnamehardware. Sommige oudere apparaten worden echter niet ondersteund.
* Ondersteunde hardware
De volgende opnameapparatuur werkt met alle versies van Pinnacle Studio.
USB-gebaseerd
710-USB
510-USB
700-USB
500-USB
MovieBox Deluxe
DVC-90
DVC-100
DVC-101
DVC-103
DVC-107
DVC-170 (geen 64-bitsstuurprogramma’s beschikbaar)
DVC-170 (geen 64-bitsstuurprogramma’s beschikbaar)
PCI-gebaseerd
700-PCI (Pinnacle Studio Deluxe 2)
500-PCI (Pinnacle AV/DV)
Iedere 1394-kaart
* Niet-ondersteunde hardware
De volgende lijst hardware is geleverd bij oudere versies van Studio en valt niet meer onder de garantie of wordt niet meer ondersteund.
DC10
DC10 Plus
MovieBox DV
Dazzle DVC 80, 85
Linx
MP 10
S400