pinnacle-studio|Setup en voorkeuren|Reset- en back-upinstellingen
Reset- en back-upinstellingen
U kunt Opnieuw instellen gebruiken om de standaardwaarden te herstellen van uw versie van Pinnacle Studio (dit worden soms de 'fabriekswaarden' genoemd).
U kunt Back-up en herstel gebruiken om op elk gewenst moment een back-up te maken van uw instellingen voor het Controlepaneel en de bibliotheekindex. Bijvoorbeeld voordat u de standaardwaarden herstelt, wanneer u van systeem wisselt of een andere versie van de toepassing installeert of gewoonweg om uw instellingen en de bibliotheekindex met regelmatige tussenpozen te beveiligen. Na het maken van een back-up van de bibliotheekindex of de instellingen van het Controlepaneel, kunt u deze op elk gewenst moment herstellen.
* De standaardwaarden van Pinnacle Studio herstellen
1 Sla geopende projecten die u wilt behouden op en maak tevens een back-up van alle instellingen die u wilt houden.
2 Ga naar het hoofdmenu van Pinnacle Studio en kies Controlepaneel.
3 Kies Reset en back-up in het Controlepaneel.
4 Klik in het gedeelte Standaardwaarden herstellen op de knop Opnieuw instellen en klik op OK en start de toepassing opnieuw.
* Een back-up maken van de bibliotheekindex of de instellingen van het Controlepaneel
1 Ga naar het hoofdmenu van Pinnacle Studio en kies Controlepaneel.
2 Klik op Reset en back-up in de lijst om de overeenkomstige pagina weer te geven.
3 Voer een van de volgende handelingen uit:
Klik op Back-up maken van de bibliotheek.
Klik op Back-up maken van de instellingen van het controlepaneel.
4 Typ een bestandsnaam in het dialoogvenster Back-up en klik op Opslaan.
* De bibliotheekindex of de instellingen van het Controlepaneel herstellen
1 Ga naar het hoofdmenu van Pinnacle Studio en kies Controlepaneel.
2 Klik op Reset en back-up in de lijst om de overeenkomstige pagina weer te geven.
3 Voer een van de volgende handelingen uit:
Klik op Bibliotheek herstellen.
Klik op Instellingen van het controlepaneel herstellen.
4 Klik op het back-upbestand dat u wilt toepassen in het venster Herstellen en klik op Openen.