Favoriter
Favoriter är ett snabbt sätt att markera och hitta dina favorittillgångar, t.ex. effekter, övergångar och titlar.
* Markera innehåll som Favorit
1 Klicka på en kategori i navigeringspanelen i Biblioteket.
2 I bläddringsområdet i Biblioteket högerklickar du på en miniatyr. Välj Lägg till i Favoriter.
Kommandot visas bara om kategorin har stöd för favoriter.
Innehåll som markerats i Favoriter visas längst upp i Biblioteket i mappen Favoriter (när innehållet visas sorterat efter mapp). Varje innehållstyp har en egen Favoriter-mapp som du kommer åt från motsvarande kategori i tillgångsträdet.

Favoriter i Biblioteket