pinnacle-studio > Appendix D: Installationshanteraren > Installera insticksprogram och bonusinnehåll
Installera insticksprogram och bonusinnehåll
Som beskrivs ovan kan Installationshanteraren om du vill installera en massa olika innehåll utöver själva Pinnacle Studio-programmet. Vid Standardinstallation installeras samtliga tilläggsprogram och insticksmoduler. Vid Anpassad Installation kan du välja exakt vilka objekt du vill installera.
Även om du väljer att inte installera ett visst innehåll i samband med själva programinstallationen, kan du senare närsomhelst återvända till Installationshanteraren för att uppdatera installationen.