Før du går i gang
Tak, fordi du har købt Pinnacle Studio™ 24 – den kraftfulde og kreative videoredigeringssoftware. Vi håber, du får glæde af programmet. Hvis du ikke har brugt Pinnacle Studio før, anbefaler vi, at du gennemgår dette afsnit og Anvendelse af Pinnacle Studio. Resten af denne omfattende vejledning kan bruges som reference, når du har brug for flere oplysninger.

Bemærk: Ikke alle funktioner, der er beskrevet i brugervejledningen, medfølger i alle versioner af Pinnacle Studio. Gå til www.pinnaclesys.com, og se tabellen Compare for at få flere oplysninger.