Tila-alue
Tuonnin tila-alue mahdollistaa monien eri tuontilähteiden tarjoamien asetusten säätämisen.
* DV / HDV -tuontiasetukset
Asetukset DV- ja HDV-tuonnille ovat kolmessa ryhmässä.
Esiasetukset: Esiasetukset-ryhmässä on kaksi vakiokokoonpanoa videon ja äänen pakkaukselle sekä muokattu asetus, jonka avulla voit hienosäätää pakkausparametreja. Lisätietoja on kohdassa Videon kaappauksen pakkausasetukset.
Kiinteät esiasetukset ovat seuraavat:
DV: Tämä vaihtoehto mahdollistaa täysilaatuisen DV-kaappauksen ja käyttää noin 200 Mt levytilaa jokaista videon minuuttia kohti.
MPEG: MPEG-pakkaus tuottaa pienempiä tiedostoja kuin DV, mutta vaatii tietokoneelta enemmän tehoa koodaamiseen ja koodauksen purkuun. Tämä voi johtaa hitaaseen suorituskykyyn vanhoilla tietokoneilla.
Kohtauksen paikannus: Kun kohtauksen paikannus -toiminto on käytössä, kuvamateriaalisi jaetaan tuontivaiheessa kohtauksiin, joita voidaan tarkastella ja muokata erikseen Kirjastossa. Tämä helpottaa huomattavasti oleellisen materiaalin löytämistä editoidessasi. Lisätietoja on kohdassa Videon kaappauksen kohtauksen paikannuksen asetukset.
Pysäytä nauhan lopussa: Tämä vaihtoehto ohjaa Pinnacle Studion lopettamaan kaappauksen automaattisesti, jos nauhassa ilmenee tyhjä alue. Tyhjä alue – eli alue ilman aikakoodipulssia – viittaa ensi kertaa käytettävään nauhaan. Jos et ole jättänyt nauhalle tyhjiä alueita kuvatessasi (nauhoittamalla hiukan edellisen otoksen päälle), tämä vaihtoehto mahdollistaa kaappauksen, jota ei tarvitse vahtia.
* Analogisen median tuontiasetukset
Asetukset analogiseen tuontiin ovat samankaltaisia kuin juuri esille tuodut digitaalisten lähteiden asetukset.
* Tiedostopohjaisten kohteiden tuontiasetukset
Tuontitila: Tämä vaihtoehto määrittää, kopioidaanko media- tai projektitiedosto fyysisesti lähdesijainnista paikallisen kiintolevyn kohdekansioon (Tuo kohteeseen -alueen asetuksen mukaisesti). Jos Kopioi valitaan, tiedosto kopioidaan. Jos Linkitä valitaan, tiedostoa ei kopioida ja Kirjastoon luodaan linkki tiedoston alkuperäiseen sijaintiin.
On erittäin suositeltavaa, että verkkoaseman tiedostot kopioidaan paikalliselle kiintolevylle.
Poista alkuperäinen: Kun tämä vaihtoehto on valittuna, alkuperäiset kopiot tuomistasi tiedostoista poistetaan kopioinnin jälkeen. Tämä on kätevä vaihtoehto, jos käytät Tuontia kohdetiedostojesi arkistointiin, etkä halua kiintolevysi täyttyvän tarpeettomista ja hajallaan olevista kopioista.
Jätä kaksoiskappaleet huomioimatta: Tämä vaihtoehto auttaa käsittelemään niitä tarpeettomia mediatiedostoja, jotka sinulla jo on, kieltämällä Tuontia tuomasta ylimääräisiä kopioita tiedostoista, jotka voivat olla erinimisiä, mutta selkeästi muuten identtisiä.
* Tuontivalinnat pysäytä liike -kaappaukselle
Pysäytä liike -animaatiossa sarja yksittäisiä kehyksiä kaapataan elävästä videolähteestä. Riippuen suunnitelmistasi pysäytä liike -sekvenssin suhteen voit käskeä Tuojaa yhdistämään yksittäiset ruudut videoksi (Stop Motion -projekti) tai yksinkertaisesti tuomaan jokaisen ruudun erillisenä kuvana (Valokuva) tai tekemään molemmat.