pinnacle-studio > Appendix A: Felsökning > Kompatibilitet med inspelningsmaskinvara
Kompatibilitet med inspelningsmaskinvara
Pinnacle Studio har testats och befunnits fungera med ett brett utbud maskinvara för videoinspelning. Emellertid finns det en del äldre modeller som inte stöds.
* Maskinvara som stöds
Följande inspelningsenheter fungerar med alla versioner av Pinnacle Studio.
USB-baserade
710-USB
510-USB
700-USB
500-USB
MovieBox Deluxe
DVC-90
DVC-100
DVC-101
DVC-103
DVC-107
DVC-130 (inga 64-bitarsdrivrutiner är tillgängliga)
DVC-170 (inga 64-bitarsdrivrutiner är tillgängliga)
PCI-baserade
700-PCI (Pinnacle Studio Deluxe 2)
500-PCI (Pinnacle AV/DV)
Alla 1394-kort
* Maskinvara som saknar stöd
Följande lista över maskinvara levererades med äldre versioner av Studio och saknar numera garanti eller stöd.
DC10
DC10 Plus
MovieBox DV
Dazzle DVC 80, 85
Linx
MP 10
S400