pinnacle-studio > Appendix A: Felsökning
Appendix A: Felsökning
Innan du börjar felsökningen bör du kontrollera din maskinvara och programinstallation. Systemkraven finns i Systemkrav.
Uppdatera programvaran: Vi rekommenderar att du installerar de senaste uppdateringarna av operativsystemet Windows.
Ledigt diskutrymme: Se till att du har 10 GB eller mer ledigt utrymme på din startdisk för växlingsfilen.
Kontrollera din maskinvara: Se till att all installerad maskinvara fungerar normalt med de senaste drivrutinerna, och att inget i Enhetshanteraren har flaggats med symbolen för ett fel (se nedan). Om någon enhet är flaggad bör du lösa problemet innan du startar installationen.
Skaffa de senaste drivrutinerna: Vi rekommenderar även starkt att du installerar de senaste drivrutinerna för ditt grafikkort. Varje gång Pinnacle Studio startas kontrollerar programmet att korten stöder DirectX.
Öppna Enhetshanteraren: Enhetshanteraren i Windows, som du använder för att konfigurera datorns maskinvara, har en viktig roll i felsökningar.
Det första steget för att komma åt Enhetshanteraren är att högerklicka på Min dator och sedan välja Egenskaper på snabbmenyn. Detta öppnar dialogrutan Systemegenskaper. Knappen Enhetshanteraren visas i vänstra spalten.
Se till att all installerad maskinvara fungerar normalt med de senaste drivrutinerna, och att inget i Enhetshanteraren har flaggats med det gula utropstecknet som står för ett fel. Om det finns ett drivrutinproblem som du inte kan lösa på egen hand, kontaktar du enhetens tillverkare eller din datoråterförsäljare för att få hjälp.
Det här avsnittet innehåller följande ämnen:

Forum