Effekter
Med Pinnacle Studio kan du anvende effekter til video, billeder og lyd. "Effekter" er en overordnet term, som omfatter en bred vifte af softwareværktøjer til manipulation af dine medier – "effekter" er ikke begrænset til effekterne i Bibliotek. Det omfatter præsentationsværktøjer som 2D Editor, 360 graders video, Bevægelsesspor, stemningsændringer som Gammel film og nogle teatereffekter, som f.eks. Fraktal ild, som du nok vil synes er alt for sjove til ikke at blive brugt.
De tilgængelige indstillinger og funktioner afhænger af den medietype, du arbejder med.
Panelet Editor giver dig adgang til de effekter, du skal bruge til dine medier. I dette tilfælde er effekten Oliemaleri anvendt.
Lydkorrektioner og effekter er beskrevet i Lyd og musik.