Fanen Rediger
Fanen Rediger indeholder Pinnacle Studios primære værktøjer til digital filmproduktion. Den samler de fire primære komponenter: Panelet Bibliotek, panelet Editor, panelet Tidslinje og panelet Afspiller. Se Redigér for at få flere oplysninger.
Biblioteket
Biblioteket er et katalogiserings- og håndteringsværktøj til alle de filbaserede ressourcer – og medieindhold (aktiver) – som du kan trække på i forbindelse med authoring. Næsten alt materialet i din film – videooptagelser, musik- og lydfiler og mange specialiserede ressourcer, som f.eks. overgange og effekter – begynder som mediefiler i biblioteket. Meget af bibliotekets medieindhold (aktiver) følger med Pinnacle Studio og kan bruges afgiftsfrit. Dette omfatter professionelt designede titler, dvd-menuer, lydeffekter og meget mere. Du finder flere oplysninger om biblioteket under Biblioteket
Når du klikker på Bibliotek, vises panelet Bibliotek mediefiler, som kan hentes ind i en film eller et diskprojekt med træk og slip.
Biblioteket består af navigationsfunktioner til udforskning af medieindhold (venstre) og en browser til at undersøgelse og valg af medieindhold (højre).
Editoren
Panelet Editor er tilgængeligt fra fanen Rediger, og det giver dig mulighed for at få adgang til og redigere egenskaber for det aktuelt valgte medie eller indhold. Panelet Editor deler pladsen med panelet Bibliotek.
Du finder flere oplysninger om redigering under Redigér.
Afspilleren
Afspilleren er en fremviser, som fungerer for alle medietyper, som programmet håndterer. Afspilleren kan bruges til at vise Kilde-medier fra Biblioteket eller indhold fra din tidslinje. Se Forhåndsvisning af redigeringer i afspilleren for at få flere oplysninger.
I hvert vindue eller i hver sammenhæng, afspilleren bruges i, har den lidt forskellige funktioner. Du finder en introduktion til afspilleren og dens grundlæggende funktioner i Biblioteksforhåndsvisning. Du finder oplysninger om, hvordan afspilleren anvendes i tilstanden Trim på tidslinjen, i Behandling af klip. Du finder oplysninger om, hvordan afspilleren anvendes med montage, i Brug af Montage Editoren. Du finder oplysninger om, hvordan afspilleren anvendes i redigering af diskmenuer, i Forhåndsvisning af diskmenuer (kendt Author-fane).