pinnacle-studio > Importeraren > MultiCam Capture
MultiCam Capture
MultiCam Capture™ är ett videoinspelningsprogram som gör det enkelt att spela in dig själv, göra en skärminspelning och presentera demonstrationer eller produkter – allt på en och samma gång. Anslut dina kameror, tryck på inspelningsknappen och låt MultiCam Capture förvandla din dator till ett inspelningsnav som synkroniserar alla källor automatiskt och ger resultat i proffsklass.
* Använda MultiCam Capture i Pinnacle Studio
1 Klicka på fliken Importera i Pinnacle Studio.
2 Klicka på MultiCam Capture.
Opmerking: Du kanske behöver bläddra för att hitta funktionen MultiCam Capture om fönstret inte är tillräckligt brett för att visa alla fuktionerna.
Programmet MultiCam Capture startas.
3 Följ instruktionerna för MultiCam Capture-programmet för att förbereda ditt projekt (klicka på frågetecken-ikonen, sedan på fliken Hjälp för att få fram användarhandboken).
4 Kontrollera i Spara som-fältet att du har markerat kryssrutan Pinnacle Studio-projekt och läs in ditt projekt.
5 I Pinnacle Studio ska du gå till kategorin Projektfack i Biblioteket för att hitta ditt projekt.
6 Högerklicka på projektet och välj Öppna i flerkameraredigerare. Mer information om Flerkameraredigeraren finns i Flerkameraredigering.