pinnacle-studio > Flerkameraredigering
Flerkameraredigering
Med Flerkameraredigeraren kan du skapa proffsiga videosammanställningar från video med händelser som spelats in på olika kameror från olika vinklar.
Den enkla arbetsytan med flera vyer låter dig redigera i farten, eftersom videoklippen spelas upp samtidigt – upp till sex* kameror. Med en enkel klickning kan du växla från ett videoklipp till ett annat på samma sätt som en studioproducent vid direktsändning byter från en kamera till nästa för att fånga en annan vinkel eller ett annat element i scenen.
Inspelningen kan läggas på många olika videoinspelare, t.ex. actionkameror, drönarkameror, DSLR-kameror eller smartphone. Du kan också ta med ljud som spelats in oberoende på en mikrofon.

*Antalet kameror beror på vilken version av programmet du har.

Det här avsnittet innehåller följande ämnen: