Korrektioner
Pinnacle Studio giver dig mulighed for at korrigere de tre vigtigste medietyper: video, fotos (og andre billeder) og lyd. Du får normalt adgang til en af disse editorer ved at dobbeltklikke på en mediefil på projektets tidslinje.
I panelet Editor skal du klikke på Korrektioner og derefter klikke på en nummereret kategori for at se de korrektionsfiltre, der er tilgængelig for dig.

De nummererede grupper vises under fanen Korrektioner
Værktøjerne i hovedgruppen Korrektioner er udviklet til at reparere hyppige fejl i videoer, billeder og andre medier, som du bruger i dine projekter. Du kan rette et billede med en skæv horisont op, gøre et uklart musikspor tydeligere eller stabilisere og anvende linsekorrektion i en videoscene, for blot at nævne nogle få muligheder.
Anvendelsen af korrektioner ændrer ikke selve mediefilerne.