Montaasit ja mallit
Ohjelmassa Pinnacle Studio on eri tyyppisiä malleja
Montaasit ovat valmiiksi määritettyjä multimediamalleja, joissa on ammattimaisesti suunniteltuja jaksoja, jotka antavat tuotannoillesi välittömän vaikutuksen. Kohtaan Teemat järjestetyt montaasit on ryhmitelty teknisen kehittyneisyyden ja ulkonäön perusteella.
Jaetun näytön mallit mahdollistavat usean videoleikkeen samanaikaisen toistamisen. Voit käyttää olemassa olevaa mallia tai laatia ja tallentaa oman jaetun näytön mallisi.
Omat mallit ovat mukautettuja malleja, joita luot projektista (Tallenna elokuva mallina). Muokatut jaetun näytön mallit tallennetaan myös kohtaan Omat mallit.

Tässä osiossa on seuraavat aiheet: